BIOgraphy

DJ Helmsman

Allround muziekconnaisseur, remix-verslaafde en vooral feestbeest!

Maak kennis met Sjors Stuurman, oftewel DJ Helmsman – de belichaming van feestelijke vibes en een niet te stoppen passie voor muziek! Geboren in 1999 in Vlaardingen, is Sjors al sinds zijn jeugd dol op muziek en heeft hij een voorliefde voor elk genre met een heerlijke beat, van house tot EDM tot de laatste hits uit de top 40.

Maar DJ Helmsman is veel meer dan alleen maar een muziekliefhebber – hij is een ware muzikale virtuoos en een meester in het verheffen van de menigte! Hij weet precies hoe hij de juiste muzikale snaar moet raken om mensen uit hun stoelen te laten springen en op de dansvloer te laten stromen. Met zijn mix van aanstekelijke deuntjes en vindingrijke overgangen weet DJ Helmsman de sfeer naar ongekende hoogten te tillen. Hij is de onbetwiste meester van het feest en een echte sfeermaker!

DJ Helmsman is geen onbekende in de Nederlandse feestscene. Hij heeft opgetreden op verschillende evenementen, waaronder het Leids Eerstejaarsfestival, waar hij de menigte in vuur en vlam zette tijdens de introductieweek van EL CID. Hij lanceerde ook de BSA (Betere Studenten Avond) in Gebr. de Nobel en is regelmatig te vinden in feestcafé Matinee in Vlaardingen. Met DJ Helmsman achter de draaitafels ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol dans, plezier en fantastische muziek!

0 +

Nummers in zijn muziekcollectie

0

jaar liefde voor muziek

Eerder draaide ik bij:

Gebr. de Nobel, Leiden

Cafe Matinee Vlaardingen

Het Nederlands Jongleerfestival

Leids Eerstejaars Festival, LEF, EL CID

De NEXT, Leiden

Zoek je nog een DJ voor een

Verjaardagsfeest?

Themafeest?

Studentenfeestje?

Bruiloft?

Kermisfeest?

Bedrijfsfeest?

Boek dj helmsman vandaag voor jouw feest!

nl_NLDutch